Commisies

Een commissie is een groepje mensen die gezamenlijk één doel nastreven binnen de vereniging en hiervoor activiteiten organiseren of iets uitbrengen. Dit zorgt ervoor dat er binnen een vereniging verschillende activiteiten georganiseerd worden.

Activiteiten commisie

Studievereniging LABor zou niet ontzettend leuk en gezellig zijn geweest als er geen leuke feesten, excursies, borrels of andere activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten komen niet vanzelf aanwaaien, maar worden georganiseerd door de activiteitencommissie van S.V. LABor. De activiteitencommissie bestaat uit enthousiaste leden die er alles voor over hebben om spetterende activiteiten neer te zetten. Naast leuke feesten organiseren wij ook leerzame en studie-gerelateerde activiteiten. Elke maand staan er diverse activiteiten op de planning waar veel studenten aan deel kunnen nemen om zo hun kennis of hun sociale netwerk te verbreden.

Lijkt het jou ook wat om bij een van deze activiteiten aanwezig te zijn? Houdt dan de website, de facebook en instagram pagina in de gaten. Wordt lid van LABor en ontvang goede kortingen op alle activiteiten! Graag zien wij jou op een van onze activiteiten verschijnen!